Ordu’da 3 Ekim 2022 Pazartesi başlayan Amatör Spor Haftası etkinlikleri devam ediyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, spor alanında farkındalık oluşturabilmek ve her yaştan insanı spora özendirmek için Amatör Spor Haftası çeşitli etkinliklerle sahne alıyor. Halkın da ilgisini çekmeye devam ediyor. Etkinlikte yer alan çeşitli spor branşlarının fotoğraflarını görenler merak edip bilgi edinmek istiyorlar. Alanında deneyimli görevliler soruları cevaplıyor ve ilgililerin meraklarını gideriyor.

 Ceren Özdemir Meydanı’nda kurulan platformda Cimnastik ve Taekwondo sporcularının gösterileri büyük küçük tüm spor severlerin dikkatini çekti. Etkinlik taekwondo sporcularının gösterisiyle başlayıp cimnastik sporcularının gösterisiyle devam etti. Sporcular tüm hünerlerini sergilerken gösterileri izleyen seyirciler alkışlarıyla eşlik etti.

Etkinlik alanına gelen sporseverler spor tesisleri ve spor branşları ile ilgili merak ettiği soruları antrenörlere yönelttiler. Gsb spor okullarına kayıt olmak isteyen öğrenciler antrenman saatleri ve kurslara nasıl kayıt olunacağı hakkında bilgi edindiler.

Amatör Spor Haftası etkinleri Ordu’nun 19 ilçesinde çeşitli branşlarda düzenlenecek müsabakalarla hafta boyunca devam edecek.