2022 – 2023 Eğitim – Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyetlerinin işbirliği ve koordineli şekilde yapılabilmesi için beden eğitimi öğretmenlerine değişen talimatların anlatılması ve yeni sezon planlaması yapmak üzere Spor Hizmetleri Müdürlüğü Okul Sporları Birimi tarafından Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda ‘’ Okul Sporları Bilgilendirme Toplantısı ‘’ gerçekleştirildi.

Toplantıya; Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden Spor Hizmetleri Müdürü Ömür Çağlıyan, Spor Şube Müdürü Hacer Figen Yılmaz, Okul Sporları İl Temsilcisi Yakup Davutoğlu, Okul Sporları Ünye İlçe Temsilcisi Serdar Çözeli, Ünye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu ve Ünye ilçesindeki okul idarecileri ve öğretmenleri katıldı.

Toplantıda basketbol, futbol, hentbol, voleybol ve futsal olmak üzere 5 ana branştan fikstür çekimi yapıldı. Spor Bilgi Sistemi’nin tanıtılması, Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği’ndeki kılavuzlarda bulunan değişikliklerin görüşülmesi ardından soru ve cevapların değerlendirilmesinin ardından sona erdi.