Dünyada bir ilk: Antalyaspor Dijital Kütüphane Açtı

BHA SPOR SERVİSİ

Antalyaspor, AS Dijital Kütüphanesi’nin kapılarını açarak yeni bir hizmet sunmaya başladı. İmza töreni, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleşti ve etkinliğe Antalyaspor Başkanı Av. Aziz Çetin ile dijital kütüphanenin yazılımını geliştiren Hiperlink Yayınevi yetkilisi Hilmi Oğuz katıldı.

“Dünyada İlk Kez Bir Spor Kulübü Böyle Bir Sosyal Sorumluluk Projesine İmza Atıyor”

Kütüphanenin hem yetişkinlere hem çocuklara hizmet vereceğini aktaran Aziz Çetin, “Antalya’nın, Antalya çocuklarının ne tür ihtiyaçları olduğunu araştırıyor, Antalyaspor olarak ne tür bir hizmet verebileceğimizin projelerini yapıyoruz. Dünyada ilk kez bir spor kulübü böyle bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Bu da bize nasip oldu. AS Dijital Kütüphane’yi kurduk. Hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap edecek. Okuma alışkanlığının yüksek seviyeye çıkması ile kulübümüzün bilinirliğinin artması için bu yola çıktık. Kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Hiperlink Yayınevi yetkilisi Hilmi Oğuz ise Antalyaspor’un dünyada hiçbir kulüpte olmayan bir sosyal sorumluluk projesine imza attığını belirterek”AS Dijital Kütüphane’de yetişkinler için bin 600’den fazla, çocuklar için de 900’den fazla kitaba erişim sağlanabilecektir. Antalyaspor’a dünyada hiçbir kulüpte olmayan böyle bir sosyal sorumluluk projesinde bizlere destek olduğu için başkanımız nezdinde teşekkür ediyorum” dedi.

Antalyaspor, Edebiyatseverlere Sesleniyor

AS Dijital Kütüphane, Türk edebiyatı, dünya klasikleri ve popüler eserlerle dolu geniş bir koleksiyona sahip. Bu özel kütüphane, Google Play Store ve App Store’dan hızlıca indirilebilen özel açılış paketleri sunuyor.

Kütüphaneye 1 yıllık üyelikle sınırsız erişim sağlanabiliyor, böylece çocukların okuma alışkanlığı kazanmaları ve yetişkinlere kültürel bir hizmet sunulması mümkün oluyor. AS Dijital Kütüphane ayrıca harika bir hediye seçeneği sunuyor. Toplu alımlarda, istenilen okula ya da kişilere yönlendirme yapma imkanı bulunuyor. Bu sayede okuma alışkanlığının yaygınlaşması ve edebiyata daha kolay ulaşılabilmesi amaçlanıyor.