Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Sevgili gençler, okul ve sınav başarınızı artıracak iki uygulamayı halk kütüphanelerimizde ücretsiz olarak sizinle buluşturuyoruz" dedi.

featured

Bakan Ersoy: Başarınızı Artıracak İki Uygulamayı Ücretsiz Olarak Sizinle Buluşturuyoruz

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, üniversite hazırlık çözümü olan akıllı çalışma sistemi ile öğrencilere yapay zekâ destekli kişiye özel çalışma programı sunulacağını duyurdu. Öğrencilerin eğitimdeki başarısını artırmayı hedefleyen bu proje ile öğrencilerin okuma hızı artırılacak.

Sosyal medya hesabından projenin ayrıntılarını paylaşan Bakan Ersoy, “Kişiye özel üniversite hazırlık çözümü olan RAUNT akıllı çalışma sistemi size yapay zekâ destekli kişiye özel çalışma programı sunacak. HIZLIGO ile de okuma hızınızı iki kata kadar artırabileceksiniz. Üniversite hayallerine ulaşmak isteyen YKS adayı gençlerimizi, okuma hızlarını artırarak zamandan tasarruf etmek isteyenleri, derslerinde başarılı olmak isteyen lise öğrencilerimizi konforlu bir çalışma ortamı sunan kütüphanelerimize bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bakan Ersoy: Başarınızı Artıracak İki Uygulamayı Ücretsiz Olarak Sizinle Buluşturuyoruz