M.Sebih Altun

TÜMKİAD İstanbul Anadolu İl Başkanlığı açıldı

 

 

Açılışa iş dünyası başta olmak üzere Özgün Medya Haber Ajansı İmtiyaz sahibi Aydın Özgün, Gene yayın yönetmeni Gazeteci Yazar Mehmet Sebih Altun, Haber Müdürü Kadir İsmail , iş insanı Abdülkerim Alhaddad, sinema emektarı Yavuz Karakaş olmak üzere sanat dünyası, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile medya ve basın camiasının önde gelen isimleri katıldı.

Açılış Anadolu ateşi dans gösterisi ile başladı. Bir çok bölgenin folklor kareografileri yer aldı. Davetliler Anadolu ateşi dans gösterisini izledi.

Ardından açılış konuşmasını yapan TÜMKİAD genel başkanı Nihat Tanrıkulu; Bölge, ırk ve mezhep farkı gözetmeksizin ülkesine, bayrağına ve halkına hizmet etmeyi kendisine şiar edinmiş bir ekiple yola çıktıklarını belirten Tanrıkulu sözlerine şöyle devam etti:

” Sadece para kazanmayı düşünen kişilerle değil, ülkesine kazandıran kişilerle yola çıktık ve kalbî vatan sevgisi ile çarpan genç iş adamlarımızla ülkemize çok şey katacağız” dedi.

Konuşmasının sonunda  Tanrıkulu ”TÜMAŞ” isminde bir ticaret şirketi kurduklarını ve bu şirketi çok yakında halka arz edeceğini bildirdi.