GENÇLER TUĞÇE KANDEMİR KONSERİYLE COŞTU

BAŞKAN GÜLER: “GÖKDELENLERİN OLDUĞU BU ALANI HALKA AÇTIK VE YAŞAM ALANI HALİNE GETİRDİK”

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Altınordu Kirazlimanı’nda gökdelenleri yıkarak sosyal tesis haline getirerek halka açtığı alan bugün coşkulu etkinliklere ve konserlere ev sahipliği yapıyor.

 

Son olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında binlerce kişinin katıldığı Tuğçe Kandemir konseri ile alan doldu taştı.

 

Konsere katılarak sanatçıya çiçek ve hediye takdiminde bulunan ‘Gençlerin Başkanı’ Başkan Güler, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle böyle kıymetli bir sanatkarı getirdik. Daha güzel günleri burada birlikte yaşayacağız. Bildiğiniz gibi burada üç tane gökdelen vardı onları yıktık ve burayı halka açtık. Sizler için de bir yaşam alanı meydana getirdik. Güle güle kullanın” dedi.

 

ÜCRETSİZ ULAŞIM SAĞLANDI

 

Altınordu Kirazlimanı Mahallesinde bulunan Çamlı Köşk Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen konsere gitmek isteyenler için Ordu Büyükşehir Belediyesi önünden saat 18.00 itibari ile konser alanına ücretsiz gidiş ve dönüş için servisler sağlandı.

 

YOĞUN KATILIMLI KONSER

 

Özellikle gençlerin yoğun ilgisiyle erken saatlerden itibaren dolmaya başlayan alan konser saatinde doldu taştı. Ünlü sanatçının eserlerine bir ağızdan eşlik eden gençler, doyasıya eğlendi. Tuğçe Kandemir de sahne performansı ve enerjisi ile dinleyicilerinden tam not aldı.

 

GECE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİYLE TAÇLANDI

 

Konser, gece boyunca devam eden coşku ve eğlencenin ardından havai fişek gösterisiyle taçlandı. Binlerce hayran, bu unutulmaz geceyi büyük bir coşkuyla kutladı ve konser sonunda gerçekleşen havai fişek gösterisi ile etkinlik sona erdi.