ÜNYE, FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ’NİN ALT YAPISI YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerde alt ve üstyapı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalarına 19 ilçede yoğun olarak sürdüren ekipler, Ünye ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi mahallesinde içme suyu ve kanalizasyon hatlarında yenileme çalışmaları yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı altyapı yatırımları ile vatandaşlara sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün yukarı taşıyor. 19 ilçedeki tüm mahallelerde kullanım ömrünü doldurmuş içme suyu hatlarını yenileme çalışması başlatan OSKİ, bir yandan da içme suyu hattı olmayan mahallelere yeni içme suyu hatları kazandırıyor.

Bu kapsamda çalışmalarına Ünye ilçesinde devam eden Büyükşehir Belediyesi, Fevzi Çakmak mahallesin Söğütlü sokakta yıpranmış ve ömrünü tamamlamış olan kanalizasyon ve içme suyu hattı çalışmasına devam ediyor.

FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ SÖĞÜTLÜ SOKAĞA YENİ HATLAR ÇEKİLİYOR

Başkan Hilmi Güler’in talimatları ile başlayan çalışmalarda toplamda 2 bin 120 metre kanalizasyon hattı ile 2 bin 705 metre içme suyu hattı çalışması yapılacak. Geçtiğimiz günlerde başlayan çalışmalarda ekipler şuana kadar, 650 metre kanalizasyon ve 710 metre içme suyu çalışmasını tamamladı.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yapılan yatırımlardan memnuniyetlerini dile getiren Mahalle sakinleri, “ Yıllardır beklediğimiz yatırımları tek tek almaya devam ediyoruz. Burada yıllardan beri böyle bir sıkıntı vardı. Başkanımıza durumu bildirdik. Gereğini çok geçmeden yaptı. Allah ondan razı olsun. Bu hizmetlerden dolayı Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkür ederiz.” Diye konuştular