Denizli Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Başmüdürü Yücel TÜRKANOĞLU ve Burdur Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü Ramazan DAMAR Bucak Ziraat Odası Başkanımız Bilal ÖZEL’e ziyarette bulundular.

featured

Denizli TMO Başmüdürü’nden Bucak Ziraat odasına ziyaret

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2024 yılında da hububat sezonu tarımsal ürünlerin satın alınmasına yönelik Toprak Mahsulleri Ofisinden yapılan çalışmalar ele alındı. Denizli Toprak Mahsulleri Ofisi Başmüdürü Yücel TÜRKANOĞLU Bucak’ta bu yıl da arpa ve buğday alımının sezon bitinceye kadar devam edeceğini söyledi. Tekrar TMO’nun ilçemizde aktif hale gelmesi için yeterli destekleri vereceğini ifade etti.

Başkan Bilal ÖZEL “Bucak ilçe merkezinde yer alan TMO depolarının yetersiz ve ekonomik ömrünü tamamlamaya yakın olması nedeniyle tarımsal ürün pazarlarına ve köylere yakın bir noktada daha modern depolama alanlarına ihtiyaç olduğunu bilinmektedir. Tarımsal potansiyeli yüksek olan ilçemiz çiftçileri ürünleriyle Burdur merkez TMO depolarının %50’ye yakın bölümünü doldurmaktalar. Yerinde hizmetle tarımsal maliyetler azalacaktır. Bu noktada Denizli Başmüdürümüzden diğer konularda olduğu gibi bu hususta da desteklerini bekliyoruz.

12 ay boyunca faaliyet verecek TMO Müdürlüğü Ajans Amirliği açılması yönünde talebimizi iletiyoruz. Bu konuda ve ürünlerin alımı noktasında her zaman bizlere destek veren TMO Genel Müdürü Ahmet GÜLDAL, Denizli TMO Başmüdürü Yücel TÜRKANOĞLU ve Burdur TMO Müdürü Ramazan DAMAR’a teşekkür ederim.’’ dedi.

Denizli TMO Başmüdürü’nden Bucak Ziraat odasına ziyaret