Başkan Başdeğirmen: Isparta Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan’ı ziyaret etti. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Özler Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Ergin ve İbrahim Kocabaş, AK Parti Atabey İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Günkaya ve Atabey Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.

Ziyarette konuşan Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in 31 Mart yerel seçimlerinden önce ilçeyi ziyaret ederek, seçim çalışmalarında kendilerine destek verdiğini söyledi. Başkan Başdeğirmen’in ilçeye gelerek kendisine verdiği desteğin karşılığını 31 Mart yerel seçimlerinde gördüklerini dile getiren Pehlivan, “Allah nasip etti belediye başkanı olduk. Şükrü başkanımızın desteğini her zaman arkamızda hissettik. Bundan sonra da başkanımızın bir telefon kadar yakın olduğunu biliyoruz. İnşallah daha büyük yatırımlarla desteklerinizi bekliyoruz. İlçemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz, bizi onurlandırdınız” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Atabey Belediye Başkanı seçilen Serdar Pehlivan’a görevinin hayırlı olması dileklerini iletti. Amaçlarının göreve seçildikleri bölgelerde o bölgenin problemlerini çözebilmek olduğuna değinen Başkan Başdeğirmen, “Sorun yoksa da güzellikleri artırmak bizim görevimiz. Siz de bu anlamda iyi bir ekip oluşturdunuz. Atabey’imiz şehrimizin ve ülkemizin en nadide yerlerinden bir tanesi olmaya devam edecektir. Isparta Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. İl Özel İdaresi’nin hizmetlerinin dışında kalan konularda yapılacak hizmetlerde yanınızdayız. Atabey bizim sevdiğimiz bir bölge. Atabey halkımıza da en güzel hizmeti sunmak bizim vazifemiz olacaktır. Önümüzde 4,5 yıl gibi bir zaman var. Aldığımız oyların hakkını vererek buralarda görevimizi layıkıyla yapmamız gerektiği inancındayım. Biz büyükşehir belediyesi değiliz. İl belediyesinin sorumluluğu şehir merkezi içerisinde. Ama il sınırlarımız içerisinde kalan her yerde sorumluluğumuz olduğu bilincindeyiz. Bize nerede ihtiyaç olursa sizin yanınızda olacağız inşallah. Önümüzdeki 4,5 yılın dolu dolu geçmesi, güzel hizmetler yapabilmemiz için işbirliği, güç birliği yapmamız gerekiyor. Milletvekillerimiz, il yönetimimiz ve teşkilatımız bizlerin her zaman yanında ve destekliyor. Taleplerimizi Ankara’ya işbirliği içerisinde anlatıyoruz ve başarılı bir şekilde geri dönüyoruz. Birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Belediye meclis üyelerimiz ve il genel meclisi üyelerimiz ile sizlere başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan’a günün anısına gül tablosu hediye etti.