Sırbistan’ın Novi Sad kentinde 30 Haziran - 6 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenen WSPS Grand Prix'sinde 10 metre havalı tüfek kadınlar (R2) SH1 kategorisinde altın madalya kazanan Ordulu milli sporcu Çağla Baş Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.

Çağla Baş, Novi Sad’da gösterdiği üstün performansla altın madalyaya uzanarak Türkiye’nin gururu oldu. Bu önemli başarısının ardından Ordu’ya dönen milli sporcu, kendisine her zaman destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ordulu milli sporcu Çağla Baş “ Bugün müdürümüzü ziyarete geldik. Novi Sad kentinde düzenlenen Dünya Kupasında dünya birincisi oldum. Onun vesilesi ile müdürümüze teşekkür ziyaretine geldim. Kendisi de bizi güzel bir şekilde ağırlıyor. Paralimpik Oyunlarında inşallah her şey istediğimiz gibi olur.” Dedi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Bugün milli sporcumuz Çağla Baş misafirimiz. En son Dünya Kupasında alınan başarılar bizi gerçekten mutlu etti. İnşallah önümüzde bulunan Paris Paralimbik Oyunlarında da Çağla Baştan madalya bekliyoruz. Hatta inşallah kürsünün en üst basamağında al yıldızlı al bayrağımızı dalgalandırır ve İstiklal Marşımızı okuttur. Dualarımız Çağla ve Milli Takımımızda, kendisine ve milli takımımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

Ziyaretin sonunda, Mustafa Genç, Çağla Baş’a hediye takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirildi. Ziyaret, samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşti.