KABADÜZ, AKGÜNEY MAHALLESİ İÇME SUYU HATLARI YENİLENDİ

19 ilçedeki içme suyu yatırımlarını yoğun bir şekilde sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz ilçesi Akgüney Mahallesi’nde geçtiğimiz ay başlattığı içme suyu çalışmasını tamamladı. Yapılan çalışma ile Kabadüz ilçesi Akgüney Mahallesi’nde 90 hanenin yıllardır beklediği sağlıklı içme suyu çalışması tamamlanmış oldu.

Başkan Güler’in gerek kuraklığın gerekse içme suyu sıkıntısı yaşayan mahalleleri suya kavuşturmak amacıyla OSKİ kanalıyla başlattığı çalışmalarda sevindirici sonuçlar alındı. Bu kapsamda Kabadüz ilçesi Akgüney mahallesinde 90 hane için başlatılan 3 bin 600 metrelik içme suyu çalışması tamamlanarak hizmete sunuldu.

90 HANENİN BEKLEDİĞİ ÇALIŞMA KISA SÜREDE TAMAMLANDI

 

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile kısa süre önce başlatan ve toplamda 3 bin 600 metre olan çalışma ile 90 hanenin içme suyu sıkıntısı çözüme kavuşturuldu. Yapılan çalışma ile Mahalle sakinlerinin çeşmelerden ve mahallede bulunan lokal kaynaklardan karşıladığı içme suyu ihtiyacı modern hale getirildi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyan mahalle sakinleri Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada, “Mahallemizde yıllardır içme suyu sorunu yaşıyorduk. Bu durumu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ilettik. Başkanımız sorunumuzu kısa süre içinde çözüleceği sözü sonrası ekipler mahallemizde çalışmalara başladılar. Kısa süre önce başlayan çalışmalarda boruların döşeme işlemi tamamlandı. Kısa süre içinde de abone bağlantıları yapılacak. Bu hizmet için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve OSKİ ekiplerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun” şeklinde konuştular.