Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa ilçesi İslamdağ Mahallesi’ni beton yol konforu ile buluşturuyor. Çalışmaların tamamlanması ile Kumru ve Korgan’a ulaşım sağlayan 10 km’lik güzergaha alternatif yapılacak olan yol ile mesafe 2 km’ye düşürülecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi, ulaşım altyapısını güçlendirmek ve ilçe merkezleri arasındaki bağlantıları daha verimli hale getirmek amacıyla yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalardayollar sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

2.2 KM’LİK GÜZERGAHTA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Fatsa ilçesi İslamdağ Mahallesi Kayaköy mevkiindenKumru ve Korgan’a ulaşım sağlayacak olan 10 km’lik güzergaha alternatif 2.2 km’lik yolda beton yol çalışması başlattı.

Bu çalışma ile Fatsa’dan Kumru ve Korgan ilçe merkezlerine mesafeyi 2 km’ye düşürecek olan Büyükşehir Belediyesi bölge halkına hem zamandan hem de yakıttan tasarrufsağlama imkanı sunacak.

Toplam uzunluğu 2.2 km olan güzergahta çalışmalara devam eden ekipler kısa süre içerisinde çalışmaları tamamlayıpdaha hızlı ve konforlu ulaşım kapılarını aralayacak.