Merhum Ali Bahar'ın bir tekne kazası sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hasanali Gönen, Başkan Vekilliği'ne de Yiğit Budak seçildi.

featured

Antalya OSB’nin yeni başkanı Hasanali Gönen oldu

Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar’ın vefatının ardından, Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulunda görev adı isimleri belli oldu. Antalya OSB Müteşebbis Heyeti, Merhum Ali Bahar’ın 19 Temmuz’da hayatını kaybetmesinin ardından 24 Temmuz’da Antalya Valisi Hulusi Şahin başkanlığında toplandı. 15 üyeden oluşan Müteşebbis Heyete, Ali Bahar’ın yerine birinci sırada yedek üye Köksal Sarı da yer aldı. Müteşebbis Heyet içerisinden seçilen 5 kişi sıralı Yönetim Kurulunda birinci yedek üye Canan Keskin Gürkan görev aldı. Müteşebbis Heyet Toplantısının hemen ardından ilk toplantısını gerçekleştiren Bölge Yönetim Kurulu, yeni başkanı seçti. Merhum Ali Bahar’ın başkanlık döneminde Başkan Vekili olarak görev yapan Hasanali Gönen, birlik ile Antalya Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığına seçildi. Hasanali Gönen’den ayrılan Başkan Vekilliği Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Budak üstlendi.

Merhum Ali Bahar’ın 9 yıllık görev süresi boyunca Antalya OSB’ye çağ atlattığını ve kente sayısız eser kazandırdığını ifade eden Başkan Hasanali Gönen, “Her şeyden önce en iyi dostumu, kardeşimi kaybettim. Zamansız vefatının oluşturduğu formda ve acı, kolay hafiflemeyecek. Hatırasını yaşatmak, çalışmalarını ve hayatını geçirmeyi planladığı çalışmalara sahip olmak için devam eden sergilerin borçlarının borcudur. Geçmiş dönem Antalya OSB Başkanlarından mükemmel bir miras devraldığını ve halefi olduğu için Çetin Osman Budak’tan sonra Antalya OSB’de başkanlık başvurusunu çok kolay bir şekilde ifade ederek, önceki başkanlarımızı ödüllendiriyordu. Bizlere mükemmelden öte bir Antalya OSB’nin bırakılması için, Ali Bahar’dan sonra başkanlık yapmak üzere kendi başına de izlenmesi kolay olacak. Ama kalbimizdeki sızı ve ona olan özlemimiz katlanarak artacağından, onsuz yaşamak, onun ardından Başkanlık görevini üstlenmek hiç kolay olmayacak” dedi.

 

Antalya OSB’nin yeni başkanı Hasanali Gönen oldu