ÜNYE’NİN TRAFİĞİNE KALICI ÇÖZÜM

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yaptığı kavşak ve sinyalizasyon düzenlemeleriyle trafiği rahatlatmaya devam ediyor. Yeni kavşakların yanı sıra mevcut kavşakları da daha işlevsel hale getiren Büyükşehir Belediyesi bu sayede vatandaşların can ve mal güvenliğini ön planda tutuyor.

 

Büyükşehir Belediyesinin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmalarına tüm hızı ile devam ediliyor. Kentteki araç sayısının artması ile birlikte oluşan trafik yoğunluğuna karşı yeni tedbirler alan Ordu Büyükşehir Belediyesi, kavşaklarda yaptığı bu çalışmalarla vatandaşların can ve mal güvenliğini koruma altına alıyor.

 

CAN VE MAL GÜVENLİĞİ KORUNACAK

 

Ünye ilçesinde çalışma yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri Gölevi Mahallesi’nde yer alan Samsun-Ordu sahil yolu üzerindeki TOKİ mevkiinde, trafiğin kontrolsüz bir şekilde seyrettiği bölgede vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla kavşak düzenlemesi ve trafik sinyalizasyon sistemini hayata geçiriyor. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgedeki kazı çalışmalarının ardından ekipler, sinyalizasyon direklerinin bir kısmının montajını tamamladı. Elektriksel bağlantılar ve abonelik işlemlerinin ardından hazır hale getirilecek olan sinyalizasyon sitemi, gerekli kontrollerin sağlanmasının ardından hizmete alınacak.