BHA SPOR SERVİSİ

Fazıl Say, Süper Lig’in ikinci haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yaşadığı olaylara dair ironik bir paylaşımda bulundu. Ali Koç, maç sırasında arkasından itilerek düşürülmüştü, bu durum ise geniş yankı uyandırmıştı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Fazıl Say, Fenerbahçe yönetimini eleştirdiği paylaşımında, “Fenerbahçemiz halbuki, kendi sahasındaki tüm maçlarda rakip takım taraftarlarına yeni doğmuş bebek gibi bakmakta, onlara yemeğini, içeceğini vermekte, battaniyelere sarmakta. Rakip takım kulüp başkanları ise Kadıköy’de maç boyunca istediği gibi sahada dolaşma hakkına sahip, hatta ceza sahası yayının üzerine koltuk konulur, oradan keyifle maçı izleyebilirler. Orda isterlerse viski ve puro ikram edilir. Fenerbahçemiz dünyaya örnektir,” ifadelerini kullandı.

Say’ın bu paylaşımı, Fenerbahçe’nin rakip takımlara ve yöneticilere yönelik tavırlarını eleştirirken, yaşanan olaylara dikkat çekici bir şekilde ironik bir üslupla yaklaşmasıyla dikkat çekti.