Burdur’da İbn-i Sina Lisesi inşaatı başlıyor! İşte proje ihale bedeli

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Burdur’daki önemli eğitim yatırımları kapsamında yaptığı açıklamada, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi‘nin inşaat sürecinin başlayacağını duyurdu. Milletvekili Oğuz, “AK Parti Hükümetleri olarak her zamanki gibi yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz,” dedi.

16 Derslikli Yeni Eğitim Yatırımı

Burdur il merkezine yapılacak olan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin, 16 derslikli olarak tasarlandığını belirten Mustafa Oğuz’un açıklamasına göre, projenin ihale süreci başarıyla tamamlandı ve yüklenici firmayla 53.668.668.68 TL bedelli sözleşme 26 Ağustos 2024 tarihinde imzalandı.

İnşaat Süreci ve Hedefler

Sürecin en hızlı şekilde tamamlanarak okulun bir an önce hizmete sunulacağını belirten Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, bu yatırımın Burdur’un eğitim altyapısına önemli bir katkı sağlayacağını vurguladı. Milletvekili Mustafa Oğuz, “Bu hizmeti ivedilikle halkımızın hizmetine sunacağız,” dedi.

Yatırımın Burdur’a Katkıları

AK Parti hükümetleri döneminde eğitim alanında yapılan yatırımların hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Mustafa Oğuz, Burdur’da eğitime yönelik yatırımların önemine dikkat çekti.

Burdur'da İbn-i Sina Lisesi inşaatı başlıyor! İşte proje ihale bedeliBurdur'da İbn-i Sina Lisesi inşaatı başlıyor! İşte proje ihale bedeli