ÇANAKKALE-BHA

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan 118. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Atama Kurasında Çanakkale ve ilçelerine 9 uzman hekim ve 83 pratisyen hekim olmak üzere toplam 92 hekim atandı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider hekim atamaları dolayısıyla yaptığı açıklamada; “Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan 118. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Atama kurasında ilimize 9 uzman hekim, 83 pratisyen hekim olmak üzere toplam 92 hekim kadrosu tahsis edilmiştir.

Çanakkale’mize, ilçelerimize ve sağlık camiasına hayırlı olsun. Atamaları gerçekleşen uzman hekim ve hekimlerimizi tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Çanakkale’mize hayırlı olsun” dedi.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan 118. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Atama Kurasında;

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine  1 Cerrahi Onkoloji Uzmanı, 1 Çocuk Ergen ve Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı,  3 Pratisyen Hekim, Gökçeada Devlet Hastanesine 1 Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesine 9 Pratisyen Hekim, Yenice Devlet Hastanesine 7 Pratisyen Hekim, Çan Devlet Hastanesine 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, 7 Pratisyen Hekim, Lapseki Devlet Hastanesine 7 Pratisyen Hekim, Ezine Devlet Hastanesine  1 Acil Tıp Uzmanı, 6 Pratisyen Hekim, Ayvacık Devlet Hastanesine 5 Pratisyen Hekim, Biga Devlet Hastanesine 5 Pratisyen Hekim, Bayramiç Devlet Hastanesine 3 Pratisyen Hekim, Eceabat İlçe Devlet Hastanesine 2 Pratisyen Hekim,

İlçe Sağlık Müdürlükleri / TSM Başkanlıkları ve 112 İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezine toplam 2 Aile Hekimliği Uzmanı, 1 Halk Sağlığı Uzmanı,  20 Pratisyen Hekim, Ezine, Gelibolu ve Gökçeada da bulunan Askeri Birliklerin emrine 9 Pratisyen Hekim olmak üzere 9  uzman hekim ve 83 pratisyen hekim olmak üzere toplam 92 hekim kadrosu tahsis edildi.