Ardahan trafiğinde güvenliği sağlamak amacıyla, Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri traktör sahiplerine reflektör dağıtımı yaptı.

featured

ARDAHAN-BHA

Ardahan trafiğinde güvenliği sağlamak amacıyla, Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri yol denetimlerinde durdurduğu traktör sahiplerine reflektör dağıtımı yaptı.

Ardahan’da İl Emniyet Müdürlüğü, tarımsal faaliyetler nedeniyle trafikte sıkça görülen traktörlerin yollarda emniyetli bir şekilde seyretmesi ve kazalara neden olmaması için traktör sürücülerine ücretsiz reflektör dağıtımı gerçekleştirdi.

Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri Göle Ardahan yolu üzerindeki uygulama noktasında durdukları traktörlerin römorklarına reflektör taktı.

Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı, “İl Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde gerçekleştirilen proje kapsamında; Tarım araçlarının karışmış olduğu kazaların önlenmesi, can ve mal kayıplarının en aza indirilebilmesi için karayolunda seyir halinde bulunan traktör ve römorklarının görünürlüğünü artırmak amacıyla araçlara reflektör özellikli malzeme desteği sağlanmıştır” denildi.

Ardahan Emniyetinden reflektör uyarısı