ANTALYA-BHA

AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, “AK Parti Serik İlçe Teşkilatı olarak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, taleplerini ve sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Saha çalışmalarımızda vatandaşlarımızın hayatlarına dokunmak, onların günlük yaşantılarında karşılaştıkları zorlukları dinlemek ve bu sorunlara çözüm bulmak öncelikli hedefimizdir. Meclisin kapanması ile birlikte milletvekillerimizin de katıldığı programlarımızda mahalle mahalle vatandaşlarımızla buluşuyoruz, halkımızı dinliyor, görüş ve önerilerini alıyor, çözümleri hep birlikte üretiyoruz” diye konuştu.

Ahmet Söker, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Mahalle programlarımız kapsamında milletvekillerimiz Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, İbrahim Ethem Taş ile Alacami, Pınarcık, Zırlankaya, Büğüş, Yanköy, Kayaburnu, Eskiyörük, Şatırlı, Tekke, Abdurrahmanlar, Çandır, Berendi, Çanakçı, Karıncalı, Burmahancı ve Kuşlar mahallelerimizi ziyaret ettik, önümüzdeki günlerde ise Kemal Çelik vekilimiz ile devam ederek 1 ayda tüm mahallerimizi ziyaret etmiş olacağız.

Disiplinli ve uyumlu çalışma…

Gelişmenin olduğu yerde ihtiyaçlar da her gün artıyor. Bizler de gelişen ihtiyaçlara göre çözümsüz hiçbir meselenin olmadığının bilinciyle, Ak Parti iktidarının ve Cumhur İttifakının birlikte çözümleme gücü ile sahadayız, daima milletimizin yanındayız.
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendiğimiz ve kendimize düstur edindiğimiz ilkemiz şudur teşkilatlarımız bu davanın belkemiğidir, bizde bu bilinçle çalışmalarımıza dün olduğu gibi bundan sonra da daha disiplinli ve uyum içinde çalışarak ülkemize, Serik’li hemşerilerimize hizmet etmeye, enerjimizi bu yönde harcamaya devam edeceğiz.”