17 KM’LİK YOLA SICAK HİZMET

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa ilçesi Konakbaşı, Bağlarca ve Kabakdağı grup yolunda yaptığı sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Vatandaşların uzun yıllardır beklediği özlemin sona ermesi ile birlikte yüzler güldü.

 

 

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, mahalle ve grup yollarında asfalt seferberliğini sürdürüyor. 19 ilçede asfalt ve beton yol çalışmalarıyla tarihi bir rekora imza atan ekipler, ilçelerin ulaşım konforunu arttırıyor.

 

 

Bu kapsamda Fatsa’da çalışan ekiplerilçede organik tarımın yanı sıra ekoturizm çalışmalarının gerçekleştirildiği tek mahalle unvanına sahip Kabakdağ Mahallesi’nin yanı sıra Konakbaşı- Bağlarca- Klavuzömer- Tayalı- Çamaş ilçesi Budak Mahallelerini birbirine bağlayan toplam uzunluğu 17 km olan grup yolunda sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

 

Etap etap ilerleyen çalışmalar kapsamında daha önce 12 km’si tamamlanan yolun ikinci etabında ise Konakbaşı, Bağlarca ve Kabakdağı güzergahında bulunan 5 km’lik kısım sıcak asfalt ile buluşturuldu.

 

Çalışmaların tamamlanması ile turizmde bölgenin önemli çekim merkezlerinden biri olan Kabakdağı Mahallesi’ne ulaşım konforlu hale geldi.

 

[caption id="attachment_37323" align="alignnone" width="1024"]  [/caption]