ISPARTA-BHA

Toplantının ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindeki heyet, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul, teşkilatlar, ilçe ve belde belediye başkanları ile belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Bir 6 kişi görseli olabilir

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, genel merkez yöneticileri, Aksaray, Niğde ve Karabük Belediye Başkanları ile ekiplerini şehirde misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yapılan bu tür toplantıların belediye başkanlarının ufuklarını açtığını belirten Başkan Başdeğirmen, yeni ve uygulanmış projeleri yerinde görmenin değerli olduğunu vurguladı. Başdeğirmen, “Bizler bu güzellikleri paylaşmak için sizlerin düzenlediği tecrübe paylaşım programlarından dolayı memnuniyetimi belirtmek istiyorum. Sayın Genel Başkan Yardımcım, ülkede 20 yıl büyükşehir belediye başkanlığı yapmış, milletvekilliği yapmış ve karayollarında yıllarca hizmet vermiş bir büyüğümüz olarak, sizin görüşleriniz ve tecrübeleriniz bizim için çok değerli. Bize vermiş olduğunuz öneriler ve şehirde gezip yapılmasını düşündüğünüz şeyler bizim için çok önemlidir. Tecrübelerinizden faydalanarak amacımız Isparta’mızı bugünkü seviyesinden çok daha güzel bir yere taşımaktır. Memleketimizde yaşayan vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmak, belediye başkanları olarak bizim en önemli görevlerimizdendir. Buradaki üç belediye başkanımızla da ilerleyen günlerde bir araya gelerek illerimizde yapılan çalışmaları, güzellikleri görüp daha iyi şeyler yapmak için mücadelemize devam edeceğiz.” dedi.

Şehrin gelişiminin, dışarıdaki vatandaşlar tarafından belli zaman aralıklarıyla daha iyi gözlemlenebildiğine değinen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Bizler de vatandaşlarımızdan şehirlerimizin gelişimine yönelik güzel sözlerini duydukça mutlu oluyoruz. Böyle bir çalışmayı yaparak bizlere verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız için gecemizi gündüzümüze katarak gönül belediyeciliği yapmak için Sayın Cumhurbaşkanımızın bize verdiği talimatlar doğrultusunda hizmetlerimize devam ediyoruz. İnşallah daha güzellerini yapmak için gayret içinde olmayı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bu toplantıların öneminden bahseden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, toplantılarda belediye başkanlarının ve ekiplerinin yatırımları yerinde inceleme fırsatı bulduğunu ve karşılıklı deneyim paylaşımı gerçekleştirdiklerini söyledi. Yılmaz, “Bu çalışmalar güzel sonuçlar verecektir. Belediye başkanlığı zor bir görevdir. Yaptığımız bu göreve mutlaka sevgiyi katmalıyız. Bu işi severek yapmalıyız ve hizmet ettiğimiz şehrin yaşayanlarına sevgiyi ve şefkati aktarmalıyız. Şehir halkı belediye başkanından güler yüz ve sevgi bekliyor.” dedi.

Ziyaretin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindeki heyet, Isparta Belediyesi tarafından yapılan ve projesi devam eden çalışmaları sahada inceledi.

Bir 16 kişi ve yazı görseli olabilir