31 Mart 2024 yerel seçimlerinde en yüksek oy oranıyla Türkiye birincisi olan Siirt Tillo ilçe belediye başkanı İdham Aydın çalışmalarıyla ilçesini bölgenin yıldızı yapmaya devam ediyor

featured

Yerel seçimlerde Ak Parti’nin Türkiye birincisi olan Tillo’da nüfus artıyor

Modern ve estetik şehircilik anlayışıyla Tillo’un silüetini değiştirmeye devam eden Başkan Aydın, ilçesinin tüm muhtelif bölgelerine çevre düzenlemesi, meydan düzenlemesi, enerji yatırımları, konut sorununu çözme, sosyal ve kültürel yatırımları ile Tillo’yu göç alan bir ilçe haline getiriyor. Giderek ilçenin nüfüsünda artış olması belediyenin yatırımlarının önemini ortaya koydu.

Siirt Tillo Sürdürülebilir Şehirler Projesi 2- Ek Güneş Enerji Santrali (GES) Projesi 4 Mart’ta Tanıtılacak

Kadim ilçenin çehresinin değiştiğini ve halkın bundan büyük mutluluk duyduğunu aktaran Aydın, İlçemizin yaşanılabilir bir yer haline getirmek için gerekli tüm adımları atıyoruz. Belediye olarak çok sayıda konut yaptık, “Alt yapı olarak tüm su şebekelerimiz yenilendi. Yağmur drenaj çalışmaları yapıldı. Turizm için tüm alt yapıyı hazırladık,

Barınma olsun, sosyal aktiviteler için ihtiyaç duyulan tüm meteryalleri yaptık, İlçemizin bu şekilde göç almasının en önemli etkeni lazım olan tüm imkanların alt yapısını oluşturarak bu mümkün hale getirdik. Ak Parti belediyeciliği ile ilçemiz hergün dahada güzelleşiyor. Uzak illerden ve Siirt merkezden göç alıyoruz. Burada yaşamak ayrıcalıklı hale geldi. Daha sayamaycağımız onlarca hizmeti ilçemize kazandırdık. Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu “AK belediyeciliğin” tüm vizyonunu Tillo’da görebilirler.

Başkan Aydın, son olarak yaptığımız duyuru ile:

TİLLO İLÇEMİZDE YILLARDIR YOĞUN ÇALIŞMALARIMIZ VE GİRİŞİMLERİMİZ SONUCUNDA TOPLU KONUT İDARESİ İLÇEMİZDE YAPILACAK TOPLU KONUT İHALESİ 12 KASIM 2024 TARİHİNDE SAAT :14:00 TE İHALESİ YAPILACAKTIR.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLERİM.

Fotoğraf açıklaması yok.

Yerel seçimlerde Ak Parti’nin Türkiye birincisi olan Tillo’da nüfus artıyor