ARDAHAN-BHA

Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede yeni kulüp başkanını seçen bordo mavili ekipte yeni sezon hazırlıkları da dün başladı. Serhat Ardahanspor yeni sezon öncesi takımı tecrübeli Teknik Direktör İlker Bulut’a emanet etti. İlker Bulut’un yardımcılığını ise eski milli takım futbolcularından Engin Özmen getirildi.

Serhat Ardahanspor Kulübü’nden yeni teknik kadro ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Eski milli futbolcu, İstanbulspor, Salihlispor, Nazilli Belediyespor, Çanakkalespor, Bakırköyspor da yıllarca profesyonel oynamış, Göztepespor, Sancaktepe Belediyespor ve Uzunköprüspor da teknik sorumlu olarak görev yapmış İlker Bulut teknik direktörümüz olmuştur.

Eski milli futbolcu, Azerbaycan Milli Takımı, Rusya Viladi Vistok takımında oynamış, en son Galatasaray da antrenörlük yapmış Engin Özmen hocamız ile yardımcı antrenör olarak anlaşmaya varılmıştır. Atletik performansçı Mehmet Safran ile anlaşmaya varılmıştır. Takımımıza şehrimize ve kendilerine hayırlı olması dileğiyle” denildi.