Portekiz ekibi Benfica, Orkun Körkçü'nün ardından kadrosuna kattığı Kerem Aktürkoğlu ile kazanmaya devam ediyor... İki yıldız isim Benfica'yı Şampiyonalar Ligi'nde de zafere taşıdı.

featured

BHA SPOR SERVİSİ

Benfica Türk yıldızları ile kazanmaya devam ediyor…

12 milyon euro bonservis bedeliyle Benfica’ya imza atan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz ekibindeki gollerine devam ediyor. Golcü oyuncu, Benfica forması altında Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk golüne Kızılyıldız karşısında imza attı. Orkun Kökçü de bugün attığı frikik golüyle takımının kazanmasında büyük rol oynadı.

Geçtiğimiz hafta Benfica forması altında ilk golünü lig maçında kaydeden milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, gollerine devam ediyor. Golcü oyuncu bu kez de Benfica forması altında Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk golünü attı.

Yaz transfer döneminde 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray’a veda ederek Portekiz devi Benfica’ya transfer olan milli yıldız Kerem Aktürkoğlu Portekiz ekibindeki gollerine devam ediyor.

Benfica formasını ilk olarak geçen hafta terleten milli yıldız Santa Clara karşısında şık bir gole imza atarak takımının galibiyete uzanmasında büyük rol oynamıştı. Milli yıldız bu akşam ise Benfica’nın Kızılyıldız’a konuk olduğu Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının 9. dakikasında fileleri havalandırdı.

Benfica, Kızılyıldız’ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek şampiyonalar Ligi’ne iyi başlarken, iki Türk yıldız gecenin yıldızı oldu.

Benfica’nın Türk yıldızları Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü gollere devam ediyor