Yaşar TONBAK / ANKARA-BHA


Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, Beypazarı Kültür ve Turizmini Geliştirme Derneği, Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerini başkanlık makamında kabul etti.

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Erdoğan, Derneğin yönetim kurulu üyelerini belediye başkanına tanıtarak, Beypazarı için elbirliği içinde güzel işler başarmanın çaba ve gayretinde olacaklarını söyledi.

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Erdoğan, Başkan yardımcısı Mustafa Saraç, Sekreter Atanur Doğan Erten, Sayman Davut Erdurucan, Kâtip üyeliklere Harun Demir, Vedat Yılmaz, Hüseyin Günaydın getirildi.

Beypazarı Kültür ve Turizmini Geliştirme Derneği başkanı Nusret Erdoğan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Beypazarı turizminin gelişmesi, kültürünün gelecek kuşaklara aktarılması için elbirliği ile çalışacağız. Amacımız, burada Beypazarı turizmini daha üst seviyelere çıkarmak ve daha çok turist çekebilmek, turizmin uzun süre ilçede konaklamasını sağlamak olacak. Katılacağımız fuarlarda Beypazarı’nın geni bir şekilde tanıtımında bulunmak ve bu anlamda seyahat acenteleri ile görüşmelerde bulunarak, turların rotalarını Beypazarı’na çevirmesini sağlamaya çalışacağız. Belediyenin yapacağı projelere dernek olarak destek sağlayacağız. Turizm işletmelerinden gelen şikayet ve ihbarları anında değerlendireceğiz. İşletmelerde çalışan personelin daha bilgili işini bilen kişiler olmasını sağlamaya çalışacağız. Daha güzel bir Beypazarı için çalışmak, çalışmak, çalışmak istiyoruz, başka Beypazarı yok” ifadesinde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, “Dernek yönetimini tebrik ediyorum”

Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, Beypazarı Kültür ve Turizmini Geliştirme Derneği, üyelerini kabulümde, “Derneğin ilçede düzenlenecek olan 27.ci Uluslararası Beypazarı festivali öncesinde tamamlanmasının önemine vurgu yaparak, turizmde de çeşitliliği artırmak durumundayız. Turist sayısını artırmak durumundayız, Konaklayan sayısını artırmak durumundayız. Bunları birlikte el alarak, çalışmalarımızı sürdürmeliyiz” şeklinde konuştu.