Trendyol Süper Lig’de deplasmanda Tümosan Konyaspor ile karşılaşan Net Global Sivasspor rakibiyle golsüz berabere kaldı.

featured

Hakan BAKAR / SİVAS-BHA

Bülent Uygun, “80 dakika, istediğimiz, arzuladığımız en azından oyun anlayışıyla rakibe yaptığımız analizle elimizdeki kadro yapısıyla çok da iyi geçirdik. Pozisyonlar bulduk. Değerlendiremedik.” dedi.

Trendyol Süper Lig 2024-2025 Sezonu’nun 6. hafta maçında deplasmanda Sivasspor’un Tümosan Konyaspor ile oynadığı maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Bülent Uygun, “80 dakika, istediğimiz, arzuladığımız en azından oyun anlayışıyla rakibe yaptığımız analizle elimizdeki kadro yapısıyla çok da iyi geçirdik. Pozisyonlar bulduk. Değerlendiremedik. Son 10 dakikada en az 5’e yakın gol pozisyonuyla bugün maçın kahramanlarından biri Ali Şaşal oldu. Bunun da nedeni Konyaspor’un son 10 dakikadaki gösterdiği performans. Tabii biz değişiklikler yapmak, oyuncu değiştirmek kadrodaki özellikle 7-8 tane özel, önemli futbolcumuzun sakatlıkları bizim gerçek performansımızı göstermese bile oynadığımız oyunla 1 puanı hak ettik. İki taraf da puanları paylaştı. Konyaspor taraftarına, camiasına, yeni sezonda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sivasspor Konyaspor beraberliği