Süper Lig’in 6. haftasında Antalyaspor, deplasmanda Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrıldı. Kırmızı-beyazlı ekip, rakip takımın 77. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen aradığı golü bulamayarak istediği sonuca ulaşamadı.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte Kasımpaşa, maça daha etkili bir başlangıç yaptı. İlk yarıda Antalyaspor’a şut şansı tanımayan İstanbul temsilcisi, girdiği pozisyonlarda istediği golü bulamadı ve devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıda tempo daha da düştü; iki takım da üretkenlikte sıkıntı yaşarken, Kasımpaşa’da J. Brekalo 77. dakikada doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Ancak bu duruma rağmen Antalyaspor, rakibine baskı kurmayı başaramadı ve maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Bu sonuçla Kasımpaşa, puanını 6’ya çıkarırken, Antalyaspor 8 puana yükseldi. Kasımpaşa, bir sonraki maçında Galatasaray’a konuk olacakken, Antalyaspor ise evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak. Her iki takım da önümüzdeki karşılaşmalarda galibiyet alarak puanlarını artırmayı hedefliyor.