Yaşar TONBAK / ANKARA-BHA

Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yaptığı çalışmalar ile oldukça ilgi görürken, 27. Beypazarı Festivaline de el sanatları ürünlerinin çeşitleriyle katıldıklarını bildirdi.

Beypazarı H.E.M Müdürlüğü bu yıl ilçede 27.’si düzenlenen Uluslararası Beypazarı Festivaline H.E.M Müdürlüğü olarak atılım sağladıklarını ve ürünlerin Atatürk parkında bulunan koca şemsiyenin gölgesinde halkın beğenisine sundukları kaydedildi.

Ayrıca H.E.M Müdürlüğü, “El sanatlarının eşsiz ürünlerinin yanı sıra, aşçılık atölyesinin hazırladığı yöresel yiyeceklerden de sunumlar yapılarak, halkın beğenisine sunulmaktadır” denildi.

Atatürk Park içinde yer alan stant görüldü

27. Uluslararası Beypazarı Festivalinin son gününde, sabahın erken saatlerinden itibaren stantlar açılırken, çok sayıda vatandaşın da stantları görerek ürünleri incelediği ve akabinde de alışverişini yaptığı kaydedildi

27-29 Eylül 2024 günlerinde düzenlenen 27. Uluslararası Beypazarı Festivali görkemli katılım ve Kortej yürüyüşü ile başlatılırken, festivale çok sayıda büyükşehir belediyesi ile ilçe belediyesi katılarak stant açık, illerini ilçelerini, beldelerini tanıtma fırsatı buluyor.

Sokaklarda bando konserleri

Beypazarı festivaline katılan Edirne Büyükşehir Belediyesi bandosu, Bursa Büyükşehir Belediye bandosu ve Bolu Belediye bandosu ilçenin değişik sokaklarında vatandaşlara unutamayacakları konserler veriyor.

Festival için Beypazarı’na gelen Hasan Yıldız, bu festivalde sokakların cıvıl cıvıl insan ve müzik sesiyle yankılandığını söyledi.

Beypazarı’nı merak ederek Sivas’tan festivali izlemeye geldiğini belirten Yıldız, “Dün akşam rap sanatçısı Sefo konseriyle, festivalde keyif doruğa ulaştı. Beypazarı’nı geziyorum. Stantları geziyorum. Bu anlamda Beypazarı’nı çok merak ettiğim için geldim. Beypazarı, çok güzel bir şehir. Ananevi gelenek ve görenekler burada yaşatılıyor.” dedi.