ANTALYA-BHA

Sağlık İşleri Müdürlüğümüz ve Özel Anatolia Hospital Hastaneleri arasında gerçekleştirilen görüşmeler neticesine imzalanan sağlık hizmetleri protokolüne göre; belediye personelimiz, birinci dereceden yakınları ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertleri yüzde 20 indirimden faydalanacak.

Belediye Başkanımız İsa Yıldırım ile Özel Anatolia Hospital Hastaneleri Kurumsal Pazarlama ve Satış Uzmanı Yağmur Yağmur tarafından imzalanan protokol 1 Ekim 2024 tarihinden itibaren 1 yıl süreyle geçerli olacak.

Sözleşmeye göre belediye çalışanlarımız ve birinci dereceden yakınları; muayene katılım payı farkları, ayakta ve yatarak gerçekleştirilen tedaviler, Hastane Check-Up Paketleri, tahlil, tetkik ve yatan hasta hizmetlerinde oluşacak fark ücretlerinde SGK fark tutarı üzerinden yüzde 20 indirim hakkından faydalanabilecek.

Belediye Başkanımız İsa Yıldırım “En değerli varlığımız sağlığımızı en iyi şekilde muhafaza etmek ve sağlığımıza gereken önemi göstermek öncelikli vazifemiz olmalı. Personelimiz ve ailelerinin sağlığı bizim için önemli. Bu imkânı sağlayan hastane yönetimine teşekkür ediyor, tüm çalışanlarımıza sağlıklı günler diliyorum.” dedi.