Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kayserispor, sahasında Beşiktaş’a 3-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, canlı yayında istifa ettiğini açıkladı.

Maç sonrasında beIN SPORTS‘a konuşan Burak Yılmaz, Kayserispor camiasına ve şehre teşekkür ederek, “Geçen sene bu şerefli göreve beni layık gördüler. Transfer yasağına rağmen gençlerle mücadele ettik ve elimizden geleni yaptık. Ancak artık bir değişikliğin zamanı geldiğini düşünüyorum. Her şeyi denedik, uykusuz kaldık, tesiste çalıştık, çocuklarla konuştuk. Geriye kalan tek şey benim gitmem. Belki bir hoca değişikliği bu takıma fayda sağlar” diyerek istifasını duyurdu.

Sarı kırmızılı takım bu sezon 6 maçta galibiyet alamazken yalnızca 3 puan toplayabildi. Burak Yılmaz, Teknik direktörlük kariyerine Beşiktaş ile başlamış ve kısa süren Beşiktaş kariyeri sonrası Kayserispor’la anlaşma sağlamıştı. Burak Yılmaz, sarı kırmızılı takımın başında 21 maça çıktı ve bu maçlarda sadece 3 kez kazanabildi 10 beraberlik 8 de yenilgi elde etti.