Şalpazarı Eğitim Kültür ve Sanat Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin ve yönetim kurulu üyelerinden Başkan yardımcısı Kemal Türkmen ve yönetim kurulu üyesi Enver Balta Şalpazarı İlçesi merkez ve taşrada bulunan toplam 793 öğrenciyle 2024-2025 eğitim öğretime devam eden okul ziyaretlerinde bulundular.

featured

Mustafa ÖZCAN /BHA -TRABZON

Merkezi İstanbul’da bulunan Şalpazarı Eğitim Kültür ve Sanat Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin ve yönetim kurulu üyelerinden Başkan yardımcısı Kemal Türkmen ve yönetim kurulu üyesi Enver Balta Şalpazarı İlçesi merkez ve taşrada bulunan toplam 793 öğrenciyle 2024-2025 eğitim öğretime devam eden okul ziyaretlerinde bulundular. Eğitim Derneği Başkan ve yardımcısı, yönetim kurulu üyesinin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Türkmen’de katılım sağladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Türkmen Atatürk İlkokulu, Doğancı ve Simenli İlkokulu, Gökçeköy İlköğretim Okulları ile Meslek Yüksel Okulunu ziyaret ederek Okullarımıza istekleri doğrultusunda Eğitim derneği tarafından hazırlamış olduğumuz hediyeleri takdim ettik. Aracılıkları sebebiyle eğitim derneğimizin kıymetli yöneticilerine ve hayırsever kardeşlerimize eğitim camiamız adına teşekkür ediyoruz dedi. Katkılarınızla Şalpazarı’nda eğitim öğretim faaliyetleri daha güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Emeklerinize sağlık. Allah rızkınız bereketlendirsin.

Şalpazarı Eğitim Derneği ilçemiz okul öğrencilerine destek olmaya devam ediyor