ISPARTA-BHA

Diyanet Sen Isparta Şubesi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası çerçevesinde Yemek İkram etti.

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri çerçevesinde; Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanlığının Gökçay Konakpark Düğün Salonunda düzenlenen yemekli program, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, İl Müftüsü Muharrem Biçer, Müftü Yardımcıları Seyit Böget, Halil Taş, Memur-Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç, Sağlık Sen Başkanı Mahmut Agun, sivil toplum örgüt temsilcileri ile çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Emekli ve halen çalışan cami ve din görevlilerinin katıldığı programda ilk sözü Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun alarak; şu ana kadar yapılan etkinlikleri ve faaliyetleri dile getirdi. ‘Bu tarz faaliyetlerin, görevde olduğumuz müddetçe devam edeceğini vurgulayan Tosun, sözü Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız’a bıraktı.

Emekli olan ve görevi başında iken vefat eden personele takdirnamelerinin takdimi, hatıra fotoğrafı çekilmesi ve misafirlere yemek ikramı neticesinde program son buldu.