Kars Valisi Ziya Polat, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret etti. Polat, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaretinde, personeller tarafından karşılandı.

featured

KARS-BHA

Kars Valisi Ziya Polat, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti. Polat, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaretinde, personeller tarafından karşılandı.

112 Acil çağrı merkezinde farklı kurumlar adına çağrıları karşılayan personelle bir süre görüşerek sohbet eden Vali Polat, acil yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara hızlı bir şekilde ulaşma gayretinde olan tüm personeli başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Vali Polat, 112’nin tüm acil çağrıların tek bir numarada birleştiği önemli bir birim olduğunu söyleyerek, vatandaşlarımız lütfen bu numarayı acil sağlık, trafik kazası, yangın gibi hadiselerde ararlarsa ekiplerimiz bir an önce müdahale etmek istedikleri olay yerine varırlar ve müdahalelerini gerçekleştirirler. Ben bu vesileyle tüm Acil Çağrı Merkezimizde çalışan arkadaşlarımızın başarılarının devamını diliyorum. Kendilerine işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Resim

Resim

Resim

 

Kars Valisi Ziya Polat, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti