Antalya Manavgat belediyesinden yapılan açıklamada, "Belediye Başkanımız Dr. Niyazi Nefi Kara'nın ismini kullanarak vatandaşlarımızdan çeşitli bahanelerle para talep eden 0 535 635 37 23 numaralı telefon hattının sahibi hakkında belediyemiz suç duyurusunda bulunmuştur." dendi.

featured

ANTALYA-BHA

Antalya Manavgat belediyesinden yapılan açıklamada, “Belediye Başkanımız Dr. Niyazi Nefi Kara’nın ismini kullanarak vatandaşlarımızdan çeşitli bahanelerle para talep eden 0 535 635 37 23 numaralı telefon hattının sahibi hakkında belediyemiz suç duyurusunda bulunmuştur.

Belediye başkanımızın ve belediyemizin, hiçbir şekilde vatandaşlarımızdan bireysel olarak maddi talepte bulunmasının mümkün olmadığını vurgulamak isteriz. Bu tür çağrılara itibar edilmemesini, benzer bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın derhal ilgili kolluk kuvvetlerine ve belediyemize başvurmalarını rica ederiz.

Manavgat Belediyesi olarak, bu tür kötü niyetli girişimlerin takipçisi olacağımızı ve vatandaşlarımızın mağduriyetini önlemek adına her türlü hukuki yollara başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Bir şunu diyen bir yazı 'BASIN AÇIKLAMASI BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. NİYAZİ NEFİ KARA NIN İSMİNİ KULLANARAK VATANDAŞLARIMIZDAN ÇEŞİTLİ BAHANELERLE PARA TALEP EDEN O 535 635 37 23 NUMARALI TELEFON HATTININ SAHİBİ HAKKINDA BELEDİYEMİZ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTUR. BELEDİYE BAŞKANIMIZIN VE BELEDİYEMİZİN, HİÇBİR ŞEKİLDE VATANDAŞLARIMIZDAN BİREYSEL OLARAK MADDİ TALEPTE BULUNMASININ MÜMKÜN OLMADIĞINI VURGULAMAK İSTERİZ. BU TÜR ÇAGRILARA İTİBAR EDİLMEMESİNİ, BENZER BİR DURUMLA KARŞILAŞAN VATANDAŞLARIMIZIN DERHAL LGİLİ KOLLUK KUVVETLERINE VE BELEDİYEMİZE BAŞVURMALARINI RÍCA EDERİZ. MANAVGAT BELEDİYESİ OLARAK, BU TÜR KÖTÜ NİYETLİ GİRİŞİMLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIMIZI VE VATANDAŞLARIMIZIN MAĞOURİYETİNİ ÖNLEMEK ADINA HER TÜRLÜ HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAĞIMIZI KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURURUZ. NefCKara Kara Dr.Niyazi, MAMAVGAT BASKAN! Mamewbet Betenüyesé' görüntüsü olabilir

Manavgat Belediyesi telefon numarasına suç duyurusunda bulundu