ANKARA / BHA

Ankara’da, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı binasından geçen hafta gerçekleştirilen ve Çay TV Genel Müdürü Hasan Yavuz Bakır’ın sunduğu, Birlik Haber Ajansı Genel Müdürü Gazeteci Muhammet Kaçar, Birlik Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Orhan Kemal Erkılıç ve Taka Gazetesi Rize Artvin Temsilcisi Alihan Telatar’ın sorular yönelttiği programa konuk olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu gündeme ilişkin konuştu.

BAKAN URALOĞLU “ÇÖZECEĞİZ” DEMİŞTİ

Bakan Uraloğlu, Rize-Artvin Havalimanı için ek sefer ve yeni hat taleplerine yönelik taleplere ilişkin sorular üzerine havayolu şirketleri temsilcileri ile bir araya geleceklerini ve taleplerin karşılanması için çaba harcayacaklarını ifade etmişti.

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Bakan Uraloğlu bugün havayolu şirketlerinin yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantı sonrası Bakan Uraloğlu aralarında Rize-Artvin Havalimanının da yer aldığı bazı havalimanları için ek seferler ve yeni hatlar açılacağını duyurdu.

RİZE’DEN ANTALYA SEFERLERİ

Buna göre Rize-Artvin Havalimanı için ek İstanbul seferlerinin planlanacağı öğrenilirken, Sun Ekspres Havayolu şirketinin Rize-Artvin Havalimanı Antalya seferlerine başlayacağı açıklandı.