Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, geçen hafta AK Parti’ye katılmasının ardından ilçeye kazandırılması planlanan yatırımlar için Ankara’da yoğun bir çalışma yürütüyor. 31 Mart yerel seçimlerinde bağımsız olarak belediye başkanlığına seçilen Koçal, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun ile birlikte başkentte çeşitli temaslarda bulundu.

featured

Asım ÇAVDAR/ TRABZON-BHA

Fuat Koçal ve Ahmet Uzun’a, Ankara’daki görüşmelerinde TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu ile Trabzon Milletvekili Vehbi Koç da eşlik etti. Heyet, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelerek, Vakfıkebir’in gelişimi için önemli taleplerde bulundu.

Bakan Kurum’dan ilçede kentsel dönüşüm projelerinin desteklenmesi, sokak sağlıklaştırma çalışmaları ve araç desteği konusunda olumlu geri dönüş alan heyet, Vakfıkebir’e yönelik hizmetlerin merkezi hükümetle iş birliği içerisinde hızlandırılması hedefini taşıyor.

Koçal ve beraberindeki heyetin Ankara temaslarının, Vakfıkebir’in altyapısını ve genel yaşam kalitesini artıracak önemli projelerin hayata geçirilmesi için sürdüğü bildirildi.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal Ankara’da yoğun mesaiye devam ediyor