Hakan Bakar/SİVAS-BHA

Sivas Pazarcılar Esnaf Odası ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor…

Sivas Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Halil Şahin, havaların soğumasıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşların çocuklarına kışlık kıyafet yardımında bulundu.

“İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Şahin, “Adem biz bir söz verdik. Dedik ki olan olmayana verecek. Böyle bir çalışmamız var. Muhtarlara ulaştık. Bizim on beş, yirmi tane kız ve erkek çocuklarımız var. Havalarda soğudu biliyorsun. Sivas’ta çocuklarımız üşümesin dedik. Çocuklarımıza birer tane mont ve diğer ihtiyaçlarını karşılanmasında bizlere destek olmanızı istedik. Sizlerde üyemiz olarak bizleri kırmadınız. Adem abinin bizleri sıcak karşılamasından dolayı teşekkür ediyorum. Geçen de bildiğiniz üzere ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunduk. Ailelere sebze, meyve gibi çeşitli yardımlar ettik. Şimdi de kış ayları geldiği için çocuklarımız üşümesin, yoksul ailelere, ihtiyaç sahipli ailelere, odamızın üyesi olan Adem abimizin desteğiyle yardımlar yapacağız. Kendileri bizim pazar camiasının üyesidir. Rica ettik. Adem abi de bu konuda bize sıcak davrandı. Bizlerde gariban ailelerin çocuklarına montları teslim edeceğiz. Oda olarak her daim üyelerimizin destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelere katkı sunmaya devam edeceğiz. Adem abiyede çok teşekkür ederim.” dedi.

“KENDİSİNE HER DAİM DESTEK VEREMEYE HAZIRIZ”

Sivas Pazarcılar odası üyesi Pala Adem ise, “Başkanımızın düşüncesi çok güzel. Geldiği için çok memnun oldum. Elimden ne gelirse, benim başım üstüne. Bana ne yakışırsa yapmaya çalışırım. Yeter ki çocuklarımız üşümesin. Montlarımızı, çorabımızı güzelce verelim. Çocuklar üşümesin. Hepsi bizim evlatlarımız. Benim çocuğum nasıl mont giyiyorsa, garibanın çocuğu da giysin isterim. Memleketimiz soğuk memleket. Başkanımın da bu düşüncesinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Herkes taşın altına elini sokacak. Biz pazarcı üyesi olarak bize ne yakışırsa, başkanımızın öncülüğünde her şeye varız. Böyle bir güzelliği düşündüğü için. Çocuklarımız montlarını sıcak sıcak giysinler. Biz her zaman ne olursa olsun başkanımızın yanındayız. Kendisine her daim destek veremeye hazırız.” şeklinde ifade etti.