Balıkesir-BHA

2010 yılından itibaren hayatında açılan kapılarla karşı karşıya kaldığını anlatan İstanbulluoğlu, özellikle annesinin vefatı öncesinde yaşadığı paranormal olayları detaylarıyla aktardı.

Balıkesirli Kadının Ruhani Yolculuğu: ''Beni Uzaylılar İyileştirdi''

“Gözlerim Açıktı, Dev Bir Kapı Açıldı”

İstanbulluoğlu, ilk olarak Balıkesir’den İzmir’e giderken yaşadığı sıra dışı bir olayı paylaştı. Otobüste gözleri tamamen açıkken devasa bir kapının açıldığını anlatan İstanbulluoğlu, beyaz bir ışık gördüğünü ve bu ışığın içinde 13-14 yaşındaki halini fark ettiğini söyledi. Annesinin bebeklik dönemini ve bir doğum günü kutlamasını izlediğini dile getiren İstanbulluoğlu, o anda kendisinin de bu anın bir parçası olduğunu hissettiğini belirtti.

Kısa süre sonra kapının kapanmasıyla yeniden otobüste olduğunu fark ettiğini söyleyen İstanbulluoğlu, İzmir’e vardığında annesinin vefat haberini aldığını ekledi. Bu olayın kendisinde derin izler bıraktığını ve anlam veremediği bir şekilde, o an annesiyle özel bir bağ kurduğunu hissettiğini ifade etti.

Balıkesirli Kadının Ruhani Yolculuğu: ''Beni Uzaylılar İyileştirdi''

“Beyaz Elbiseyle Merdivenleri Tırmandım”

İstanbulluoğlu’nun ruhsal yolculuğu burada bitmedi. Yarı uyur haldeyken bir başka deneyim yaşadığını anlatan İstanbulluoğlu, gökyüzüne uzanan devasa bir merdiven gördüğünü ve üzerinde beyaz bir elbiseyle merdivenleri çıkmaya başladığını ifade etti. İlk adımlarda gri tonlar ve karınca yuvalarına benzer dehlizler gördüğünü söyleyen İstanbulluoğlu, bu dehlizlerin içinde kısa süre önce kaybettiği tanıdık insanları fark ettiğini dile getirdi.

Merdivenleri tırmandıkça büyük bir mutluluk ve huzur hissettiğini belirten İstanbulluoğlu, en sonunda beyaz saçlı, nur yüzlü bir adam tarafından karşılandığını ve onun kendisini içeri davet ettiğini anlattı. Yarım ay şeklinde bir masada oturan diğer beyaz saçlı ve sakallı insanlarla selamlaştığını söyleyen İstanbulluoğlu, o an sanki yıllardır tanıdığı insanlarla bir araya gelmiş gibi hissettiğini belirtti.

Balıkesirli Kadının Ruhani Yolculuğu: ''Beni Uzaylılar İyileştirdi''

“Daha Rahat Konuşacaksın”

Bu ruhani topluluğun bir parçası olduğunu hissettiğini söyleyen İstanbulluoğlu, o sırada ellerinde gümüş bir malzemeyle ağzından büyük bir halka çıkarıldığını ve ona “Artık daha rahat konuşacaksın, daha rahat anlatacaksın” dediklerini aktardı. Bu deneyimden sonra dünyaya geri döndüğünü hissettiğini ve kendisini daha huzurlu hissettiğini belirten İstanbulluoğlu, yaşadıklarını paylaşma konusunda da artık daha cesur olduğunu dile getirdi.

“Daha Barışçıl, Sakin Bir Yaşam Sürmeliyiz”

Zerrin İstanbulluoğlu, yaşadığı bu sıra dışı deneyimlerin ardından hayata bakış açısının değiştiğini, daha barışçıl ve sakin bir yaşam sürmenin önemini anladığını söyledi. Hayatın küçük dertlerine fazla takılmamak gerektiğini vurgulayan İstanbulluoğlu, “Her şeyin bir çözümü var, dünyaya bu kadar kaptırmamalıyız” diyerek, huzura giden yolun içsel denge ve barıştan geçtiğini ifade etti.

Balıkesirli Kadının Ruhani Yolculuğu: ''Beni Uzaylılar İyileştirdi''
“Her Şeyin Bir Çözümü Var, Dünyaya Bu Kadar Kaptırmamalıyız”