Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri karla mücadele çalışmaları için hazırlandı. Büyükşehir Belediyesi 26 bin 378 kilometrelik yol ağında 456 araç ve iş makinesi, 560 personel ile 7/24 görev başında karla mücadele çalışması yapacak.

featured

Ordu – BHA

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Ordu’da beklenen kar yağışı yüksek kesimlerde etkisini göstermeye başladı. Yağışlar ile birlikte henüz bir mağduriyet yaşanmazken oluşabilecek olumsuzluklara karşı Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tedbirlerini aldı.

Ekipler Akkuş, Kabadüz ve Mesudiye ilçelerinde başlayan kar yağışı ile birlikte ulaşımın aksamaması adına küreme çalışmalarına başladı.

Özellikle yüksek kesimlerde konuşlandırılan araçlar kar yağışı ile birlikte Akkuş, Kabadüz ve Mesudiye’de çalışmalarını sürdürüyor.

444 10 52 NOLU ÇAĞRI MERKEZİNDEN YARDIM İSTENEBİLECEK

Vatandaşların kar yağışı ile birlikte yaşanabilecek her türlü olumsuzluklara karşı tedbirli olması gerektiğini bildiren Büyükşehir Belediyesi önceliğini hasta ve cenaze hizmetlerine verecek.

Herhangi bir olumsuzluğa karşı Büyükşehir Belediyesine ulaşmak isteyen vatandaşlar 444 10 52 No’lu Çağrı Merkezi’nden yardım alabilecek.

456 araç, 560 personel ile karla mücadele yapılacak