ORHAN KEMAL ERKILIÇ / ANKARA-BHA

Kuracağı yeni partisini açıklamaya sayılı günler kala, gündeme dair önemli değerlendirmeleriyle de dikkati çeken siyasetçi Yavuz Ağıralioğlu’nun parti genel merkezini Birlik Haber Ajansı (BHA) görüntüledi.

BHA’nın edindiği bilgilere göre Yavuz Ağıralioğlu, 28 Ekim 2024 Pazartesi günü ATO Congresium’da gerçekleşecek parti lansmanında merakla beklenen parti adını duyuracak. Parti adıyla ilgili pek çok iddianın aksine, Ağıralioğlu’nun sürpriz bir isim açıklaması bekleniyor.

PAZARTESİ GÜNÜ BÜYÜK BULUŞMA

Kurucular ile bir gün önce akşam yemeğinde bir araya gelecek olan Ağıralioğlu’nun yeni partisi için 28 Ekim sabahı İçişleri Bakanlığı’na kuruluş dilekçesini verilecek. ATO Congresium’daki tanıtım toplantısı ile ise Ağıralioğlu partililerle buluşacak.

İllerdeki teşkilat çalışmalarının hız kazandığı yeni partinin tanıtım toplantısında, Yavuz Ağıralioğlu’nun yaklaşık 1.5 saatlik bir konuşma yapmayı planladığı ve çok önemli siyasi mesajlar vereceği öğrenildi. Ankara Oran’da bulunan parti genel merkezindeki hızlanan çalışmaların da pazartesi günü tamamlanacağı bilgisi ulaşıldı.

Parti binasını kaplayan brandanın üzerinde ise “Türkiye için” yazıldı.