Serhat Ardahanspor, Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’daki yeni sezon hazırlıklarını Ardahan şehir stadyumunda çift kale antrenmanla sürdürdü.

featured

Boğalar Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Özkan KARAKAYA / ARDAHAN – BHA

Ardahan’ın boğaları yeni teknik direktör Hakan Koçer,  yönetiminde şehir stadyumunda çift kale antrenman yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan idmanda oyuncular topa baskı ve geçiş oyununa yönelik çalışmalarla antrenmanı izlemeye gelen taraftarlarının beğenini topladı. Serhat Ardahanspor teknik direktörü Hakan Koçer ve yardımcıları zaman zaman antrenmanı durdurarak oyunculara oynatmak istediği sisteme yönelik taktikler verdiği görüldü. Serhat Ardahansporlu futbolcuların ise antrenmanda istekli olduğu gözlendi.

Bu sezon, 12 farklı grupta oynanacak olan BAL müsabakalarına hazırlanan temsilcimiz, gruptan lider çıkarak 3.lige doğrudan yükselmeyi hedefliyor. Serhat Ardahansporlu futbolcular antrenman sahasında ter dökerken, kulüp Başkanı Özkan Karakaya’dan ise sosyal medya hesabından sevindirici haber geldi. Karakaya; “Kulübümüzün maddi sorunlarının çözümü için büyük gayret gösteren Milletvekili Kaan Koç’a Ardahan adına minnettarız” paylaşımı dikkatlerden kaçmadı.

Boğalar Günü Çift Antrenmanla Tamamladı