Çetin, "Bir sıkıntı var, gol atamıyoruz. Gerçekten üzülüyoruz. Kötü oynasak tamam ama pozisyonlara giriyoruz, skora yansıtamıyoruz." dedi.

featured

Çetin, “Bir Sıkıntı Var”

SİVAS/Hakan BAKAR – BHA

EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, Trendyol Süper Lig’in 9. hafta maçında sahasında oynadığı ve 1-0 mağlup olduğu Kasımpaşa maçının ardından düzenlenen basın toplantısında maç hakkında görüşlerinin dile dile getirdi.

Çetin, “İlk yarı ortada olan bir maç oldu. Bizim daha net pozisyonlarımız vardı. İkinci yarı rakibimize baskı kurduk. Barrow dışarıdayken gol yedik. Tüm hamleleri yaptık ama topu kaleye sokamadık. Bir sıkıntı var, gol atamıyoruz. Gerçekten üzülüyoruz. Kötü oynasak tamam ama pozisyonlara giriyoruz, skora yansıtamıyoruz. Bu bizi gerçekten üzüyor. Taraftarlarımız şunu da göz ardı etmesinler; bizden çok daha fazla ücretle oyuncu alan takımlar var. Bizim altımızdalar biraz da böyle baksınlar. Bu takım daha iyi olacak buna eminim. Hiçbir zaman ezik bir futbol oynamadık. Hep galip gelecek oyun oynadık. İçeride kazanmamak büyük bir problem gibi gözüküyor ama dışarıda 3 puan alıyoruz. Biz kendimize güveniyoruz zor maçları da kazanacağız. Bu oyun sistemi skora yansısa hiç kimse konuşmayacak. Biz bu zamana kadar hiçbir takıma boyun bükmedik. Samu Saiz’i uyardım çok fazla topla oynamaması konusunda. Son paslarda biraz daha dikkat etse daha iyi konumda olacaktık.” dedi.

Çetin, “Bir Sıkıntı Var”