Hatırlayın 2019 seçimlerinde, kampanyasın da Silivrispor’u öne çıkarıp, destek vereceğini her fırsatta söyleyen Sayın Volkan Yılmaz seçildikten sonra destek vermek şöyle dursun , maalesef kulübün mevcut gelirlerinin azalmasına sebep oldu.
Buna rağmen Silivrispor Başkan Akgün Duru ve yönetiminin büyük çabalarıyla dönemini tamamladı. Sonra Başkan Nuri Çolakoğlu yönetiminde ki ekip sezonu başarılı bir şekilde , şampiyonluk mücadelesi vererek tamamladı . Tabiki ne Akgün Duru nede Nuri Çolakoğlu dönemin Başkanı Volkan Yılmaz dan yeteri desteği göremedi .

BALCIOĞLU AYNI HATAYA DÜŞMEMELİ

Silivri de 2024 yerel seçimlerini % 50’nin üzerinde oy alarak büyük bir farkla CHP Adayı Bora Balcıoğlu kazandı .
Silivrispor Camiası’nın % 90 ı bu süreçte bana göre Sayın Balcıoğlu’na destek verdi . Bunun nedeni Sayın Volkan Yılmaz’ın seçim kazandıktan sonra Silivrispor’a yaptığı vefasızlıktı. Sayın Bora Balcıoğlu’nun bu süreçte aynı hatayı tekrarlamayacağını umuyorum . Silivrispor Camiasını karşısına almak , ona da beş sene sonra ağır bir fatura ödemesine sebep olabilir .

NE ÇALIŞTAYI ?

Hayatın da bir tane maç izlememiş, Silivrispor’u hiç tanımayan , topu yolda görse ‘ bomba ‘ diye karakola götürecek zatlar , tutmuş ‘ Çalıştay yapalım ‘ diyor .
Çalıştayı biz 31 Mart 2024 yerel seçimlerin de yaptık zaten . Silivrispora söz verdiği halde sözünü tutmayanlara Silivri Halkı cezayı kesti .
Yerel yönetimin mutlaka ve mutlaka Silivri’nin en büyük markası Silivrispor’a destek vermesi gerekiyor.
Kulübün izlediği politikalar da değişiklik olabilir . Belli bir süre profesyonel ligde orta sıralarda mücadele eden bir takım oluşturulup , bu sürede tesisleşmeye yönelip, alt yapı güçlendirilip, belli bir güce ulaştıktan sonra üst lig hesapları yapılabilir. Hatta kulübün amatör şube sayısı arttırılabilir . Bunlar kongrede de tartışılabilir . Tartışılmayacak tek gerçek yerel yönetimin Silivrispor’a destek olma gerçeğidir.
Nüfusu 300 bine yaklaşmış, İstanbul’un en eski ilçelerinden ve sınırlarında 700-800 fabrika barındıran bir ilçe de kulübün geleceğini belirlemek için çalıştaya gerek yok. Yerel yönetimin desteğine ihtiyaç var. Sayın Bora Balcıoğlu’na önemle duyurulur.