Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)’nun Ağustos ayı içerisinde fındık ürününü teslim eden üreticilerin ödemelerinin hesaplarına aktarıldığını duyurdu.

Milletvekili Şanlıtürk, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda; “31 Ağustos 2024 tarihi de dahil olmak üzere, Ağustos ayı içerisinde fındık ürününü Toprak Mahsulleri Ofisi'ne teslim eden üreticilerimizin ödemeleri hesaplarına aktarıldı.

Alın terinin karşılığını alan üreticilerimize hayırlı olsun. Allah güzel günlerde harcamayı nasip etsin...

Yine aynı şekilde Eylül ayı içerisinde fındığını TMO'ya teslim eden üreticilerimize, ödemelerinin 15 Ekim'e kadar yapılması ve

TMO’nun Fındık alım şartlarının esnetilmesi yönündeki talebimizin de karşılık bulması için Bakanlık yetkilileriyle görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

Öte yandan Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünün resmi sayfasında ise yapılan açıklamada; "31 Ağustos 2024 dahil, TMO'ya teslim edilen ürün bedelleri bugün itibariyle üretici hesaplarına aktarılmıştır. Ödeme yapılan üreticiler SMS ile bilgilendirilecektir. Ödemelerimiz periyodik olarak devam edecektir" denildi.