ANTALYA-BHA

Kemer Belediye Yat Yelken Spor Kulübü’nde düzenlenen kokteyl programına, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Cansın Efir, Kemer Belediye Yat Yelken Spor Kulübü Başkanı Orhan Yeşilli ve yönetim kurulu üyeleri, emekli SAT Komandosu, Kardak kahramanı ve ATAK Akademi kurucusu Ali Türkşen, organizasyonun ana sponsoru Dosinia Luxury Resort Otel sahibi Yücel Ege ve sporcular katıldı.

Oldukça çekişmeli mücadelelerin olacağı belirtilen ve 4 farklı kategoride gerçekleştirilecek olan yarışlara bu yıl 100 sporcu katılıyor.

Yarışlar 21 Eylül Cumartesi günü (Yarın) saat 11:00’da Kemer Koyu’nda verilecek olan startla başlayacak ve Pazar günü saat 11:00’da Phaselis-Üç Adalar arasında coğrafi yarışlarla sona erecek.

Öte yandan Pazar günü gerçekleştirilecek olan ödül töreninin ardından saat 21:00’da Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda yer alan Kemer Belediyesi Deniz Kafe önünde Vosahne konseri düzenlenecek.

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, programda yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak deniz turizmine katkı sağlayacak olan yarışlara tam destek verdiklerini belirterek, yarışlara katılan tüm sporculara başarılar dilediğini söyledi.