Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında Kocaelispor, deplasmanda Çorum FK’yı 2-0 mağlup ederek galibiyet hasretine son verdi. Maçın ilk yarısında her iki takım da net fırsatlar bulamazken, tempo düşük kaldı ve devreye 0-0’lık eşitlikle gidildi.

İkinci yarıda Kocaelispor’un yaptığı oyuncu değişiklikleri, maça damgasını vurdu. 78. dakikada, oyuna sonradan giren Mesut Can Tunalı, Kocaelispor’u 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra Çorum FK, skoru eşitlemek için baskı yapmaya çalıştı ancak Kocaelispor savunması direndi. Maçın 90. dakikasında Furkan Gedik, Kocaelispor’un ikinci golünü kaydetti ve skoru 2-0 yaptı.

Çorum FK’nın Avounou, bu golün ardından gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Sonuç olarak Kocaelispor, 2-0’lık galibiyetle puanını 12’ye yükselterek ikinci sıraya yerleşti. Çorum FK ise 4 maç aradan sonra yenilgi ile tanıştı. Ligde ikinci sıraya çıkan Kocaelispor gelecek hafta evinde Şanlıurfaspor’u konuk edecek, bu sezon tek galibiyetini Yeni Malatyaspor’dan alan Çorum temsilcisi ise Adanaspor deplasmanında puan arayacak.