GİRSUN-BHA

Giresun’da ilçe delege seçimleri yapıldı. Hafta sonu 16 ilçede yapılan seçimlerde, köy ve mahalle üyeleri ilçe kongrelerinde oy kullanacak delegeleri belirledi.

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, ilçe delege seçimlerinin demokrasi şöleni havasında geçtiğini bildirdi.

Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, AK Parti’nin en büyük gücünün her yaştan vatandaşın ve teşkilat mensuplarının birlikteliği olduğunu belirterek;

“AK Parti’mizin en büyük gücü, demokrasiye dayalı bilinciyle her yaştan vatandaşımızın ve teşkilatımızın bir araya gelmesidir. 8. Olağan Kongre Delege Seçimi, partimizin temsiliyetini güçlendirecek ve büyük bir heyecan yaratacak önemli bir süreçtir. Delege seçimlerinin partimize ve şehrimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum. Bu süreçte demokrasi şölenine katkı sağlayan tüm üyelerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Mete Bahadır Yılmaz, delege seçimlerinin partinin iç yapısını daha da güçlendireceğini ve kongre sürecinin büyük bir coşku içinde devam edeceğini sözlerine ekledi.

Giresun’da AK Parti 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde, Giresun merkez, Bulancak, Espiye, Görele belediyelerini kaybetmiş, mevcut belediyeler dışında Piraziz, Alucra ve Çamoluk belediyelerini kazanmıştı.