Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında Sakaryaspor ile Central Hospital Ümraniyespor, Ankara Keçiören Aktepe Stadı’nda kozlarını paylaştı. Mücadeleyi 3-1’lik skorla kazanan Ümraniyespor, üst üste ikinci galibiyetini alarak ligdeki çıkışını sürdürdü.

Maçın henüz 14. dakikasında sahneye çıkan Cebio Soukou, Ümraniyespor’u 1-0 öne geçirdi. Takımın yeni transferi Soukou, 30. dakikada kaleci Cihan Topaloğlu’nun uzun pasını gole çevirerek farkı ikiye çıkardı. İlk yarı Ümraniyespor’un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Sakaryaspor, 48. dakikada deneyimli forvet Mustafa Pektemek’in golüyle farkı bire indirdi. Ancak golden sonra Sakaryaspor’un çabaları sonuç vermedi ve oyuna 85. Dakikada dahil olan Atalay Babacan, 90+5’te Ümraniyespor adına bir gol daha kaydetti ve bu golle Ümraniyespor, Sakaryaspor’u 3-1 mağlup etmiş oldu.

Bu sonuçla puanını 13’e yükselten Ümraniyespor, ligde ikinci sıraya yerleşti. Gelecek hafta Bandırmaspor’u ağırlayacak olan Ümraniyespor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Üst üste ikinci yenilgisini alan ve 7 puanda kalan Sakaryaspor ise Fatih Karagümrük’le oynayacağı karşılaşmada çıkış arayacak.