Çanakkale-BHA

Maç öncesi Açıklama yapan Çanakkalespor Futbol Şube Sorumlusu Cengizhan Örs; ” İki hazırlık maçında takımımız iyi mücadele etti.

 

Sezon öncesi eksiklerimizi görme anlamında iyi bir deneğim oldu. Bal ligi takımlarına karşı oynuyoruz, çünkü bu takım şu an bal liginde oynayabilecek bir kadroya sahip. Eksiğimiz yok ancak bazı bölgelere takviyeler yaparak yeni isimleri kadromuza katacağız. Bu yolun sonuna olan inancımız tam ve belli. Ligi lider bitirip Çanakkale’mizi profesyonel ligde temsil etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“BU TAKIM HER ANLAMDA HAZIR”
Çanspor ile oynana hazırlık maçı öncesinde takımın durumu hakkında bilgi veren Çanakkalespor Teknik Direktörü Coşkun Öz ise; “Takımımız diğer takımlara nazaran bir tık geriden başladığı hazırlık sürecini iyi sürdürüyor.  Eksiğimiz yok, ama takviye yapacağımız bölgeler var. Lig uzun bir maraton. Sakatlık ve kart cezalısı olasılığına karşı bir kaç isim daha kadromuza katacağız. Şu an lig başlamış olsa bu takım çıkıp maçlarını aynı ciddiyetle oynayabilecek durumda. Hazırlık maçları şunu gösterdi ki, bir aile gibi başarıya endekslenmiş bir ruh var ve buna taraftar desteğimizde ekleniyor. Her geçen gün ilgi artıyor.

Başarılı oyunu gol ile süsleyen bir takım olunca taraftarımızda maçlara ilgi gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Çanakkalespor ve Çanspor hazırlık maçı çekişmeli başladı ve ilk yarıda daha atak futbol oynayan taraf Çanakkalespor oldu. İlk yarının ortalarında takımın genç isimlerinden Ayberk Çoban sağ kanattan gelen ortayı tek vuruşla Çanspor filelerine göndermeyi başardı. Golün ardından baskılı oyununu sürdüren Çanakkalespor kalesinde bir kaç tehlikede yaşadı. İlk yarının sonlarına doğru sağ kanattan kullanılan korner atışında topa iyi yükselen Beşir Ndyne güzel bir kafa golüyle il yarının ve maçın skorunu belirleyen golü attı ve Çanakkalespor hazırlık maçında Çanspor’u 2-0’lık net skorla geçerek hazırlık maçlarını kayıpsız kapadı.