TRABZON-BHA

Batman Şehit Aileleri Derneğinin, Batman Malik Turizm Organizesinde düzenlenen Doğu Karadeniz gezisine, Batman Şehit Aileleri Dernek Başkanı Hasan Demir, 50 Şehit Ailesi, Malik Tur sahibi Şemsettin Yıldız ve profesyonel turist rehberi İsmail Erke katıldı. Şehit Aileleri Haunedy Karadeniz Yöresel Ürünler Mağaza ziyaretlerinde, Haunedy sahibi Ali Rıza Köroğlu ve personel tarafından karşılandı. Köroğlu, Şehit Ailelerini karşılarken şunları söyledi; “Batman’dan gelen çok değerli Şehit Aileleri misafirlerimiz. Sizler bu vatan için en değerli varlıklarınızı, eşinizi, oğlunuzu, kardeşinizi, babanızı Şehit verdiniz. Bunun dünyada herhangi bir kıyası, karşılığı olamayacak kadar yüce bir duygudur bu. Bundan daha büyük bir fedakarlık yoktur. Şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanlıkları ve fedakarlıkları, bugün bizlerin varlık sebebidir. Bizler ne yaparsak yapalım, Şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Şehit yakınları olarak sizler başımızın tacısınız. Şehitlerimizin emaneti olan sizlere ve Gazilerimize sahip çıkmak, bizim için en kutsal görevdir. Haunedy Karadeniz Yöresel Ürünler Mağazamızı onulandırdınız, hepiniz hoşgeldiniz, şeref verdiniz.” dedi.

Batman Şehit Aileleri Derneği ve Yurt-Sav Başkanı Hasan Demir ise, Şehit Aileleri olarak Doğu Karadeniz Bölgesi ziyaretinden çok mutlu olduklarını, bölge halkına ve işletme sahiplerine misafirperverlikleri ve duyarlılıkları için teşekkür etti. Malik Tur sahibi Şemsettin Yıldız da, Şehit Aileleri ile birlikte seyahat etmenin, aynı havayı solumalarının kendileri için gurur verici olduğunu ifade ederek, Dernek Başkanı Hasan Demir’e organizasyon için teşekkür etti. Profesyonel Turist Rehberi İsmail Erke ise, sayısız gruplarla tur rehberi olarak çeşitli seyahat organizasyonlarında turlara katıldığını, ancak Şehit Aileleri ile birlikte etkinliğin çok ayrı ve gurur verici olduğunu ifade etti.

Batman Şehit Aileleri Derneğinin Haunedy ziyareti hediyeleşme ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Şehit Aileleri Doğu Karadeniz gezisi kapsamında, Trabzon ve Rize’deki tarihi, doğal ve kültürel yerler ile Uzungöl ve Ayder’i ziyaret ettiler.